FOTOT: Me varre në dorë, këta janë njerëzit që duan të rikthehen edhe njëherë

pd5.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Pamjet e sotme nga selia e PD-së, janë shokuese.

Jo se protestohej dhunshëm, se tani jemi mësuar me aktet e dhunshme të Berishës.

Por se Berisha kishte thirrur njerëzit e vet, për të dhunuar ata me të cilët kanë qenë bashkë këto 30 vjet.

Me varre në dorë, ata duan të rikthehen edhe njëherë tjetër në pushtet.

Por vështirë se pranohen më këta njerëz dhe këto skena nga shoqëria shqiptare.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë