Partia Socialiste ka mes tyre edhe miq të mirë. Shpesh në fakt, kemi folur për këto miqësi të forta, që vijojnë edhe përtej dyerve të Parlamentit.

Megjithatë, nëse i hedhim një vështrim të shpeshtë deputetëve tanë në ambientet e oborrit të Parlamentit, zbulojmë lehtësisht se kush prej tyre janë më shumë sesa bashkëpunëtor.

Do të donim të ndalonim pikërisht tek kjo shkrepje, ku miqësia mes tyre, është treguar edhe me gjeste, gati gati djaloshare.

Toni Gogu ka qenë duke qëndruar me Jurgis Çyrbja, në një bisedë që ka zgjatur disa minuta, dhe që është shoqëruar me përqafime të përzemërta, apo edhe me këtë dorë në kokë, që flet shumë për afërsinë që dy deputetët kanë mes njëri-tjetrit.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re