Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar ditën e sotme renditjen e subjekteve zgjedhore në fletën e votimit për 6 bashkitë, per zgjedhjet e 6 marsit.

 

KQZ miratoi modeleve të dokumenteve që do të përdoren nga Grupi i Numërimit dhe Komisioni i Zonës së Administrimit

 

Zgjedhor për nxjerrjen e rezultateve të zgjedhjeve.Kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi, përmes një postimi në rrjetet sociale ka publikuar me foto si do të duken fletët e votimit më 6 mars.