Të dielën, Papa Françesku u bëri thirrje anëtarëve të të gjitha feve që të jetojnë në harmoni dhe të shmangin fondamentalizmin ideologjik sepse, sicc tha, ai nxit dhunën. Njëherësh, Francesku e quajti veten “trashëgimtar modest i shkollave të lashta të mençurisë”. Papa Françesku foli në një mbledhje ndërfetare në kryeqytetin mongol, ku ndau një skenë […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re