Forumi Rinor i Partisë Demokratike ka hapur Fushatën e Anëtarësimeve të reja, me qëllim ripërtëritjen dhe fuqizimin e antarësisë dhe strukturës së FRPD.

 

“Të gjithë të rinjtë mund të aplikojnë nëpërmjet formularit të linkut të mëposhtëm: https://bit.ly/3KhSdci . Çdo kandidat që shpreh ambicien për t’u zgjedhur në strukturat drejtuese të FRPD në nivel lokal apo qëndror duhet të plotësojë formularin e tij personal, të cilin duhet ta adresojë në [email protected].”

 

Në njoftimin e shpërndarë nga PD bëhet me dije se afati i paraqitjes dhe propozimeve të kandidaturave pranë Grupit Qendror të Punës është deri më datë 31 janar 2022.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re