Frymëmarrja e thellë 🧎‍♀në momente stresi është një praktikë e rëndësishme për të mbajtur shëndetin mendor dhe fizik në gjendje të mirë.👍

Duke zbatuar frymëmarrje të thellë, trupi 🧍‍♀dhe mendja jonë 🧠ndjehen të relaksuara. Kjo ndihmon në uljen e nivelit të kortizolit (hormoni i stresit), dhe rrit efikasitetin e sistemit imunitar. Po ashtu, frymëmarrja e thellë ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe rregullimin e ritmit të zemrës.🫀

❗ Kjo teknikë e thjeshtë mund të ndihmojë në menaxhimin e stresit dhe në ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re