Skip to content

Fshehje dhe mosdeklarim pasurie/ SPAK kërkon konfiskimin e apartamentit për llogari të Bashkim Dedjas

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

SPAK kërkon konfiskimin e një apartamenti 69 m katror në Golem, për llogari të ish kreut të Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja.

 

Aprtamenti ishte në emër të vëllait të tij, Latif Dedja, por ky i fundit nuk arrin dot t’i justifikojë si të ligjshme burimet për ta zotëruar.

 

Për më tepër, apartmenti ka qenë në përdorim të ish Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese.

 

Ndërkaq, paralelisht Dedja po vijon të hetohet për fshehje pasurie dhe mosdeklarim të saj.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë