Fushata: ç’është “Hello Türkiye”?

cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligindan-hello-turkiye-kampanyasi-1642091339.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Zyra e Komunikimit e Presidencës turke ka nisur një fushatë të quajtur “Hello Türkiye” me qëllim që të promovojë në mënyrë më efektive përdorimin kombëtar dhe ndërkombëtar të emrit të vendit si “Türkiye” në mediat ndërkombëtare. “Türkiye forcon veten dhe identitetin e dikujt në gjuhë dhe komunikim, si dhe në të gjitha fushat,” tha Fahrettin […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë