Qe prej nisjes se fushates, PD nuk po respekton asnje mase sigurie kunder Covid.

Perkundrazi, Lulzim Basha dhe kandidatet e tij jane duke mbledhur qindra persona ne takimet e tyre, duke vene ne rrezik jetet e militanteve te PD. Por, edhe jetet e tyre.

Kjo, pasi sipas burimeve te gazetes, kryesuesi i listes se Qarkut te Lezhes, Mark Marku, eshte infektuar me Covid.

Gjate ketyre diteve ai ka takuar qytetare te shumte, nje pjese e te cileve edhe mund te jene infektuar.

Duke uruar sherimin e profesor Markut, shpresojme qe Lulzim Basha te reflektoje e te mos vere ne rrezik kandidatet dhe qytetaret qe e mbeshtesin.