Skip to content

Gara e rrallë e shpejtësisë në areoportin e ri të Stambollit

  • 28/09/2018

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Gara e rrallë e shpejtësisë në areoportin e ri të Stambollit

Matën fuqinë e tyre një motor Kawasaki Ninja H2R, një avioni luftarak F-16, një makinë elektrike Tesla S P100DL, një avion bombardues Challenger 605, një Lotus Evora 430 GT, një Aston Martin New Vantage dhe një Red Bull i Formula 1

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë