Polonia deri më tani ka forcuar rreth 60 kilometra të kufirit me Bjellorusinë me një gardh të përhershëm, njoftoi roja kufitare polake. Punimet po shkojnë sipas planit dhe pritet të përfundojnë në fund të qershorit, tha për agjencinë e lajmeve PAP një zëdhënëse e rojes kufitare. Kufiri polak me Bjellorusinë është 418 kilometra i gjatë, […]