Gazetari Artan Hoxha, ka thumbuar politikanët që janë shfaqur duke bërë simbolin e shqiponjës.

Së fundmi ishte kryeministri Edi Rama, i cili u shfaq duke pikturuar shqiponjën, gjatë një vizite në Akademinë e Shkencave.

Na dogji malli për një Shqiponjë prej vërteti dreqi ta hajë…

Dhe nuk e kuptoj, pse këtyre liderëve tanë politikë, sa herë që mundohen “sinqerisht”, u del shqiponja gjithnjë e shtrembër”, thumbon Hoxha.