Përjashtohet Gazment Bardhi nga seanca.

 

Kuvendi po vijon punimet sipas rendit të ditës në kushte tensioni dhe mes debatesh.

 

Deputetët e PD-së kanë bllokuar foltoren, në shenjë mospranimi të lëvizjes më të fundit të kryeministrit.

Sot pritej që ai të paraqitej në interpelancë për lidhjet me McGonigal, por nuk ka shkuar duke ia kaluar kompetencat Elisa Spiropalit