Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas dhunës së ushtruar ndaj Berishës, ku shprehet se e dënon pa ekuivok aktin e pajustifikuar.

 

Në reagimin e për mediat të Kryeministrisë thuhet se dhuna nuk është mjet për të adresuar shqetësimet dhe kushdo që e përdor duhet të përballet me forcën e ligjit.

 

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dënon pa asnjë ekuivok aktin e pajustifikueshëm e të patolerueshëm të dhunës mbi organizatorin dhe udhëheqësin e protestës së sotme! Dhuna s’ka qenë, s’është e s’do jetë kurrë një mjet për të adresuar çfarëdo çështje apo shqetësimi dhe kushdo e përdor këtë mjet duhet të përballet me të gjithë forcën e ligjit.