Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Ne qytetin e Beratit eshte gjetur mbetje kockore humane. Policia raporton se keto mbetje kockore nuk jane produkt i nje vepre kriminale.

“Në varrezat e qytetit, punonjësit e varrezave të bashkisë, gjatë pastrimit anës rrugës hyrëse për në varreza, kanë gjetur një qese plastmasi transparente, të vjetër, brenda së cilës gjendeshin mbetje kockore humane.

Mbetjet kockore do të dërgohen në Institutin e Policisë Shkencore, për ekzaminime të mëtejshme.

Është krijuar grupi hetimor, janë plotësuar formularët për ekzaminimin e mbetjeve kockore në Institutin e Policisë Shkencore, dhe vijon puna për dokumentimin e plotë të këtij rasti.

Nga veprimet e para hetimore rezulton se nuk kemi të bëjmë me ngjarje kriminale.”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re