Ne oren 14:30 , ne vendin 40m siper Ures se Fullqetit, ne shtratin e lumit eshte gjetur nje arme luftarake e tipit granate hedhes. Arma eshte e ndryshkur. Për rrezikshmerine dhe demontimin e saj duhen specialiste te fushes xheniere. Eshte njoftuar Stacioni i Policise se Shtetit ne qytetin Klos, e cila ka marre ne ruajtje armen deri ne demontimin e saj.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb