Skip to content

Gjithmonë e më pak deputetë nëpër mbledhjet e PD-së? Alibeaj i përgjigjet gazetares: E ke gabim! Kemi komunikim edhe online…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Pyetje:  Siç e shikojmë gjithmonë e më pak deputetë janë nëpër mbledhjet e PD-së?

Mbledhjet e deputetëve janë me dyer të hapura secili ka të drejtë të marrë pjesë, një pjesë e deputetve për shkak të impenjimeve kanë qenë edhe kontakt online. Kontakti ynë është i përditshëm me gjithë deputetët. Komisioni ka 9 anëtarë nga të cilët 6 anëtarë ka PD. Janë përfshirë ata që kanë ekspertizë të të thellë. Eksperienca dhe dëshira janë ndër grupet më të mira të përfshirë në këtë komision. ZReformën territoriale e kërkojnë shqiptarët.

Do të ishte e udhës serioziteti i një veprimtarie politike i një procesi që të ecet me hapat e kujdesshëm atë që njerëzit duan. Fokusi kryes i reformës territoriale është qytetari të jetë në qendër , kriteret ekonomike dhe tradicionale të respektohen. Komisioni dhe ekspertiza do të ishte më e mira, ekspertiza duhet të jetë pjesë e Komisionit të Reformës Territoriale”, u shpreh Alibeaj.

 

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë