Gjykata e Posaçme ka vendosur pranimin e kërkesës së prokurorisë për pushimin e cështjes ndaj Ish- Prokurorit, Adriatik Llalla për mosdeklarim të pasurise, pasi për të njëjtën akuzë është dënuar me 2 vite burg dhe si e tillë nuk mundesh të dënohesh dy herë për të njëjtën akuzë.

 

Ish kryeprokurori ka qenë nën hetim për fshehje te ardhurash, por duke qenë se ai është dënuar njëherë për të njëjtën çështje, SPAK ka kërkoi pushim te këtij hetimi.

 

Sipas nenit 328 pika 1 gërma “e” të K.Pr.Penale nuk lejohet të procedohesh dy herë për të njëjtin fakt.

 

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re