Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar është mbyllur sot përballja mes Erion Veliaj dhe anëtares së PD Adriana Kalaja, e cila e kishte paditur për shpifje kryebashkiakun e Tiranës, Erion Veliaj, pasi ky i fundit e kishte akuzuar se është e dënuar për mashtrim.

 

Kalaja pretendon se Veliaj shpifi me fjalët “është mashtruese me vendim gjykate”, etj.

 

Gjykata e Posaçme e shpalli sot të pafajshëm kryebashkiakun e Tiranës, duke rrëzuar kështu pretendimet e juristes Kalaja.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë