Grabitet filiali i nje banke te nivelit te dyte ne Koplik.

 

Tre persona te maskuar dhe me arme kane hyre brenda banke dhe duke kercenuar punonjesit kane grabitur parate.

 

Me pas ata jane arratisur me nje mjet tip “Golf” ngjyre e zeze.

 

Pak me vone makina eshte gjetur e djegur jashte qytetit.