Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

92 pedagogë të brendshëm të universitetit të tiranës morën këtë të enjte grada shkencore, shumica prej të cilëve fituan titullin “Profesor i asociuar”.

 

Të pranishëm në ceremoni ishin dekanë të fakulteteve të ndryshme ne universitetet e tiranës publike dhe private.

 

Duke nisur nga ky vit, do të jetë vetë universiteti i Tiranës ai që do të japë tituj e grada shkencorë për pedagogët e fakulteteve në kryeqytet.

 

Kjo e bazuar në ndryshimet e fundit ligjore. Më parë ishte ministria e arsimit ajo që e kishte këtë tagër.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë