Një protestë tjetër është zhvilluar gjatë ditës së sotme kundër Ambasadorit të OSBE në Tiranë Borchardt.

Ndëkrohë që pritej të niste konferenca “forumi për zhvilimin e medis”,  disa gra dhe vajza kana hedhur parulla dhe kanë kërkuar Ambasadorit të largohet nga Shqipëria.

“Bochardt non grata”, ishte një nga parrullat e tyre. Ambasadori u shpreh do i shpërfill.

Disa ditë më parë ambsadori i OSBE ka bërë një gjest të papranueshem kur protestohej nga banorët e unazës së re pranë drejtorisë së Policisë Tiranë.