Kandidatja për deputete e Partisë Demokratike në qarkun e Tiranës, Grida Duma, është shprehur se nuk i pëlqen të debatojë me një grua.

Ajo tha në emisionin “Dola te Ola” se i duket e shëmtuar kur dy gra debatojnë, ndërsa e pyetur se ku mund ta shihnim nëse nuk do ishte pjesë e politikës, ajo tha se e sheh veten si regjisore.

Ajo thekson se i pëlqen dhe preferon më shumë të debatojë me burrat. “Më duket shumë e shëmtuar që dy gra të debatojnë”.

Ish-deputetja rrëfen se me tre epitete do ta vlerësonte veten si shumë njerëzore, të padorëzuar dhe që nuk pendohet, edhe pse për të ka shumë kritika.