Reagimi nga Erion Braçe:
GRURI NE PIKEN KRITIKE;
Fazene e kallirit!
Kerkon UJE-me cdo menyre dhe PLEHRA KIMIKE-te lira;
DUHET QE GRURI TE PLOTESOJ KOKREN!
Atehere; ketu jemi tek Arbri ne Bashtove, perballe nesh po e njejta ekonomi; ka 25 hektare me kete grure, 23 leke plehra kimike per kilogram i ka shkuar deri tani.
Atehere;
I duhet nafta per vaditje me pompa,
I duhet plehu i lire per fazen e fundit te prodhimit.
Aaaa ka edhe me;
Eshte ne ankthin e tmerrshem te cmimit; ME SA DO MA MARRIN, JO ME SA DO E SHES! Me cmimin e vjetshem nuk do marr as leket e mia!
31 VJEC, BEN KETE PUNE TE VESHTIRE E NUK MERITON KETE ANKTH!”

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb