Ministrja e Arsimit Evis Kushi reagoi pas akuzave të deputetes së PD-së, Albana Vokshi, duke theksuar se ishte ajo që e kishte paditur në prokurori për shpifje dhe jo e kundërta.

 

“Keqardhje që edhe sot mashtroi përpara medias duke deklaruar që unë kam tentuar që ajo të tërhiqet nga denoncimet. I kujtoj deputetes që është e akuzuara në këtë çështje, dhe jam unë ajo që e kam ngritur këtë padi dhe e kam akuzuar për shpifje. Është guxim i madh të mashtrosh edhe mbi deklaratat brenda seancës në gjykatë, të cilat janë të dokumentuara dhe lehtësisht të verifikueshme”, tha Kushi.

 

Ajo theksoi se do i shkojë deri në fund cështjes. Kujtojmë se Kushi paditi Albana Vokshin për shpifje në lidhje me daljen e testit të maturës.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png