I ati i gazetarit Hermes Nikaj ka telefonuar në televizionin Report Tv duke treguar versionin e tij per historine e djalit te tij.

Ai ka mohuar cdo akuzë per djalin e tij duke i hedhur poshte ato qe thuhen neper media

“Përshëndetje! Jam një qytetar i Rrugës së Durrësit, kam një problem që lidhet me konfliktin tim të interesit. Ka kohë që rreth një muaj e gjysmë që të gjithë qytetarët janë të frustruar nga disa lajme të habitshme për një djalë që është në bu rg tani, gazetar Hermes Nikaj.

Jo vetëm që janë të gënjeshtra të gjitha ato që flasin gazetat dhe televizionet, por një gazetar nëse është i ndershëm duhet të shkojë ta pyesë atë djalin që është në bur g. Si ka mundësi që shkruhet dhe nuk jepet emri në gazetë, jam i sigurt se i merr të gatshëm nga OPGJ-të dhe i shkruan.

Me tepër degjoni telefonatën në videon me poshtë