Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Këtë të hënë, hakerat e ‘Homeland Justice’ kanë publikuar një tjetër listë me të dhëna sensitive të qytetarëve të dyshuar për ngjarje të ndryshme.

 

Emër, mbiemër, numër ID, foto, data dhe vendi i lindjes shfaqen në dokument për rreth 90 mijë qytetarë të dyshuar.

 

Ndër to janë edhe të dhënat e Ministres së Shtetit për marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropalit.

 

Nuk dihet për çfarë ngjarje dyshohet Ministrja por me siguri bëhet fjalë për ndonjë ngjarje të vjetër.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë