Home SHQIPERIA Hakerat nxjerrin të dhënat e Ramës/ Publikohen të gjitha lëvizjet e kryeministrit jashtë vendit

Hakerat nxjerrin të dhënat e Ramës/ Publikohen të gjitha lëvizjet e kryeministrit jashtë vendit

0
Hakerat nxjerrin të dhënat e Ramës/ Publikohen të gjitha lëvizjet e kryeministrit jashtë vendit

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Hakerat irtanianë vijojnë me publikimin e të dhënave të zyrtarëve të lartë të shtetit shqiptar.

 

 

Kësaj herë shenjetër e tyre është bërë kryeministri Edi Rama. Në rrjetin telegram, hakerat kanë bërë publike të gjitha të dhënat personale të kreut të qeverisë.

 

 

 

Ndër to janë kartat e identitetit, pasaportat, adresa e banimit e të dhëna të tjera.

 

 

Gjithashtu janë bërë publike edhe të gjitha hyrjet dhe daljet e kryeministrit nga Shqiperia që nga viti 2004 e deri në 2022.

 

 

 

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë