Hakerët godasin Ukrainën, mesazhi: “Kini frikë…”

haker_hakiranje1.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një sulm i madh hakerësh është kryer këtë mëngjes ndaj faqeve të disa ministrive të Ukrainës, raportojnë agjencitë. Janë sulmuar faqet e Ministrisë së Mbrojtjes, të Arsimit, të Energjetikës dhe të Ministrisë së Jashtme. U hakerua edhe faqja e shërbimit të urgjencës shtetërore. Disa nga faqet janë të paarritshme dhe një tekst në rusisht, polonisht […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë