Hamasi: Shpresë nga Turqia, zhgënjim nga Saudia!

w_56975693.webp.webp

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Udhëheqja politike e lëvizjes së rezistencës palestineze Hamas tha se Turqia ka një rol kyç për të luajtur në lidhje me çështjen palestineze në nivel politik. Shefi i Byrosë Politike të Hamasit, Ismail Haniyeh tha se ai respekton qëndrimin e Turqisë për çështjen palestineze dhe se Hamasi vlerëson dhe mirëpret mënyrën se si presidenti turk […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë