Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Hapet i përfunduar për qarkullimin e automjeteve bypass-i i Vlorës.

 

Ky është një segment kyç për turizmin bregdetar që ofron edhe një panoramë fantastike të gjirit të Vlorës.  Në inagurimin e rrugës mori pjesë kryeministri Edi Rama dhe ministjra e Infrastrukturës Belinda Balluku.

 

“Kjo është një tjetër provë e cila flet vetë për vullnetin e palëkundur për Shqipërinë që duam”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë