Home SHQIPERIA Hapet Rruga e Arbrit, apeli për drejtuesit e mjeteve: Bëni kujdes gjatë…

Hapet Rruga e Arbrit, apeli për drejtuesit e mjeteve: Bëni kujdes gjatë…

0
Hapet Rruga e Arbrit, apeli për drejtuesit e mjeteve: Bëni kujdes gjatë…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Rruga e Arbrit është hapur për përdoruesit e mjeteve dhe qarkullimi mund të kryhet normalisht.

 

Lajmi është bërë i ditur nga autoritetet, të cilat sqarojnë se mbrëmjen e kaluar është punuar me shpërndarjen e kripës për të shmangur ngricat dhe zgjerimin e aksit nga bora.

 

Drejtuesve të automjeteve iu bëhet thirrje që të tregojnë kujdes gjatë udhëtimit natën dhe në orët e para të mëngjesit.

 

“Gjatë natës reshjet kanë pushuar, mjetet borëpastruese në terren kanë punuar me shpërndarjen e kripës për të shmangur ngricat dhe zgjerimin e aksit nga bora. Tashmë Rruga e Arbrit është e hapur për përdoruesit e mjeteve dhe qarkullimi mund të kryhet normalisht. Drejtuesit e mjeteve duhet të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit natën dhe në orët e para të mëngjesit, të respektojnë sinjalistikën të reduktojnë shpejtësinë, të pajisen me goma dimërore”.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë