Skip to content

Harta e re gjyqësore/ Avokatët e Korçës vazhdojnë bojkotin edhe për këtë javë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Dhoma e Avokatisë së Korçës ka vendosur vazhdimin e bokjotit të seancave gjyqësore edhe për këtë javë, kundër propozimeve për ndryshimin e hartës gjyqësore.

 

Kreu i Dhomës së Avokatisë Arben Lena tha se avokatët nuk do të marrin pjesë në seancat gjyqësore të proçeseve penale, civile, administrative si dhe të gjitha llojet e veprimeve hetimore përgjatë kësaj jave.

 

 

Nga bojkoti përjashtohen vetëm masat e sigurisë, për të cilat Dhoma e Avokatisë do të diskutojë dhe marrë një vendim në ditët në vazhdim.

 

 

Në të 3 gjykatat e Korçës, Gjykata e Shkallës së Parë, Apeli dhe Gjykata Administrative çdo ditë zhvillohen nga 60 deri në 70 seanca gjyqësore.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë