Në Korenë e Jugut u regjistrua në nga aksidentet më të rënda të tipit “zinxhir”.

Përveç skenës së përplasjeve, mund të shihet një luftë dramatike për jetën e një shoferi që doli nga një makinë dhe u përpoq të paralajmëronte kolegët në timonin e automjeteve që vinin.

Në aksident u përfshinë 21 automjete.

https://youtu.be/jv9qvWAH5KU

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re