Një hetim i pavarur i OKB-së zbuloi se Izraeli kreu krime kundër njerëzimit gjatë luftës së Gazës, duke përfshirë krimin e “shfarosjes”. “Krimet kundër njerëzimit, duke përfshirë shfarosjen; persekutim që synon burrat dhe djemtë palestinezë; zhvendosje e detyruar; tortura dhe trajtim çnjerëzor dhe mizor”, tha Komisioni Hetimor në një raport që do t’i paraqitet Këshillit […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re