Miratohet mbrojtja për prokurorin e dosjes së Çapjave. Prokurori Ridvan Sukaj është marrë në mbrojtje, pas kërkesës së tij ku deklaroi se ndihej i kërcënuar.

Prokuroi Sukaj urdhëroi arrestimin e 53-vjeçarit Ardian Capja.

Pas këtij momenti, prokurori i çështjes iu drejtua Këshillit të Lartë të Prokurorisë me një kërkesë për mbrojtje fizike, duke pretenduar se ndihet i kërcënuar për jetën e tij dhe të familjes, ndërsa është duke e shqyrtuar kërkesën e tij.