Home Kuriozitete Hoxha paralajmëron për triumfuesit e zgjedhjeve lokale

Hoxha paralajmëron për triumfuesit e zgjedhjeve lokale

0

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Të nderuar garues për kryetar komunash të nderuar gerues për këshilltar në kuvend komunal meqenëse jemi në kohën e fushatës zgjedhorë duhet që secili nga ju të ketë frikë Allahun kundrejt garuesit të tij. Kjo nënkupton që nuk duhet të shpifni, të gënjeni, të mashtroni etj edhe pse është fushatë.
Mjafton secili ta shpalosë programin e vet pa e fyer tjetrin. Çdokush kemi gabime dhe gjithëher ka hapsirë për korigjime. Shpifja dhe gënjeshtra nuk mund të jenë vetëm në fushatë për pa qenë ato pjesë e karakterit tënd. Ndaj ai që mirret me shpifje e me gënjeshtra në fushatë i tillë është edhe jashtë saj.
– Ndaj triumfues jeni ju garuestë nëse arrini ta mbani popullin të unifikuar e jo të përqarë. Uniteti është synimi prioritar i yni e nuk janë zgjedhjet. Uroj të keni sukses triumfues je ti që nuk shpife, nuk gënjeve, nuk përqave por mbajte popullin të unifikuar pavarësisht bindjeve politike.Hoxhë Nusret Shiti – pjesë nga hutbeja e xhumasë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë