Një tjetër familje e prekur nga tragjedia e 26 nentorit po i rikthehet normalitetit. Bëhet fjalë për familjen Cuka nga Thumana, që janë bërë pronarë të një banesë të re në kryeqytet.

Kryefamiljari Bujari dhe e bija Megi Cuka, të cilët humbën dy pjestarë e tjerë të famijes, bashkshoërten dhe djalin 18 vjec janë sistemuar në një apartament  të mobiluar në kompleksin “Fiori Di Bosco” në Tiranë .

Kryeministri Rama tha se në prag të konferencës së donatorëve qeveria do të krijojë një ide më të qartë të shpenzimeve që do të kryejë.

Bashkia do të ofrojë edhe mundësi punësimi për kryefamiljarin Bujarin, me qëllim përballimin e jetesës nëTiranë.