Dy turistë të huaj që humbën kontaktet, gjatë një udhëtimi turistik në zonën nga Rragimi në Qafë-Valbonë. Turistët ndërmorën këtë udhëtim për të shkuar në pikën tjetër turistike të Thethit. Pas disa orëve kërkim në Valbonë, 2 turistët e huaj janë gjetur.

Turistët e huaj kanë humbur në një zonë të njohur si Ragami, një shteg që të çon në drejtim të Thethit.Dy turistë të huaj, njëri nga Suedia dhe një nga Rusia kanë humbur kontaktet që prej ditës së djeshme.