Hajredini, bashkëshortja e tij Lute dhe djali i tij Klement Çupi humbwn jetwn nën rrënoja pas tërmetit të fuqishëm që goditi Thumanën.

Nga ngjarja e rëndë shpëtoi mrekullisht një nga djemtë e tjerë të familjes.

Mes dhimbjes dhe lotëve, motra e Hajredinit, të zotit të shtëpisë, prek me fjalë zemre, kushtuar viktimave.

“Te preheni ne paqe ! Qofshi engjej te parajses!

O Keli hallës ike shume shpejt nga ne o shpirt

O Zemrat e mia sa shpejt na ndau Zoti! Na e bete shpirtin cope o shpirt i motres !

Do jeni gjithmone me ne! Pushofshi ne xhenet Hajredin, Lute & Keli Çupi”, shkruan halla.