Në Shqipëri, tashmë ka hyrë në fuqi ora e re policore, e cila nis nga 20:00 dhe përfundon në 06:00 të mëngjesit.

Korça menjëherë është boshatisur nga ora 20:00, por dy drejtues mjetesh e kanë shkelur menjëherë.

Dy drejtuesit janë shoqëruar menjëherë në komisariat nga uniformat blu.