Një ngjarje e rëndë raporton të ketë ndodhur sot në Tiranë.

Dy sirianë kanë hyrë në një kabinë elektrike, ku fatkeqësisht i ka zënë korrenti.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e ish-Bllokut, ku sirianët janë dërguar menjëherë në spital.

Mësohet se emigrantët janë të moshës 32 dhe 33 vjeç. Ndërsa ngjarja dyshohet të ketë qenë aksidentale.