Përmes një ceremonie të ngushtë familjare, mes miqve, aktorëve dhe atyre që e deshën dhe e respektuan i është dhënë lamtumira aktorit të njohur Xhevdet Ferri.

 

I njohur për 30 role në filmin shqiptar dhe një personalitet i lartë i artit publiku e pa Xhevdet Ferrin në kinema për herë të fundit në filmin “Delegacioni”

 

Aktori i njohur i filmave mësohet se prej kohësh vuante nga një sëmundje tumorale dhe ditët e fundit ishte i shtruar në reanimacion, por pa mundur t’ja dalë.

 

 

 

/aktoretshqiptare.info