Në seancën e sotme gjyqësore në procesin “Babalja”, është lexuar edhe dëshmia e Agron Xhafës, vëllai i ish-ministrit Fatmir Xhafaj, i akuzuar për trafik dr oge si dhe protagonist i audio përgjimit të Albert Veliut.

Në dëshmi, Agron Xhafaj deklaron se i ka dhënë borxh Albert Veliut i cili luante bixhoz por nuk ia ka kthyer. Ai ka mohuar se ka folur për trafik me të.

“Sulmet e deputeteve te PD jane per te demtuar imazhin e vellait tim si minister i brendshem. Nga permbajtja e bisedes audio mendoj se eshte Robert Veliu. Ai vinte rregullisht dhe pinte kafe te lokali im. I kam dhene leke borxh se luante bixhoz. S’ka qene korrekt ne kthimin e borxheve. Mund te kem folur me te por jo per gjerat qe ai pretendon”, deklaron Agron Xhafaj.