Kryeministri Edi Rama u ndal në investimet në të gjithë Shqipërisë. Ai tha se Vlora është një dëshmi e investimeve, ku vlerat financiare të ndërtesave janë shumëfishuar. Kryeministri foli dhe për një lagje në Vlorë, e cila nga e lënë në harresë, shpejt do të marrë një pamje komplet ndryshe. “I kam fituar bastet të […]

The post “I kam fituar të gjitha bastet, edhe pse janë të ndaluara”/ Rama: Mendonin në Vlorë se flisja përçart, por sot realiteti komplet ndryshe appeared first on Balkanweb.com – News24.