Presidenti Donald Trump i është përgjigjur ashpër John Bolton pas deklaratës se republikanët duhet të pranojnë humbjen. Ai e ka quajtur ish-këshilltarin e tij të sigurisë kombëtare “një nga njerëzit më budallenj në qeveri” dhe “një drogë të vërtetë”.

“John Bolton ishte një nga njerëzit më budallenj në qeveri, që unë kam pasur ‘kënaqësinë’ të punoj me të. Një djalë i shurdhër, i shurdhër dhe i qetë, ai nuk shtoi asgjë në Sigurinë Kombëtare përveç: ‘le të shkojmë në luftë. Gjithashtu, lëshoi ??në mënyrë të paligjshme shumë Informacione të Klasifikuara. Një droge e vërtetë!” tha Trump.

John Bolton was one of the dumbest people in government that I’ve had the “pleasure” to work with. A sullen, dull and quiet guy, he added nothing to National Security except, “Gee, let’s go to war.” Also, illegally released much Classified Information. A real dope!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020

/faxweb

loading...