Vizion Plus ka siguruar pamjet e automjetit të Pjetër Rrushaj të cilin e mori rrjedha e përroit në malësi të madhe.

 

 

Automjeti ka ngecur përgjatë rrjedhës ndërsa duket me vështirësi pasi është i mbuluar nga uji.

 

 

Tragjik mbetet fakti që nuk janë gjendur ende trupat e Pjetër Rrushaj dhe djalit të tij.

 

 

Në momentet e para që automjeti u përfshi nga uji, banorët e zonës bënë të mundur vetëm shpëtimin e vajzës së familjes.

 

 

Polumbarët e RENEA-s dhe forcat e shpërtimit po vijojnë punën për gjetjen e tyre, me ndihmë edhe të banorëve të zonës.