GJKKO ka ndryshuar masën e sigurisë për Klaudjo Zhillën. Zhilla nga arrest me burg është dërguar në arrest shtëpie.

Biznesmeni Zhilla është i përfshirë në dosje e gjyqtares Mimoza Margjeka dhe dyshohet se është personi që i ka dhënë shumën e parasë gjyqtares në këmbim të lehtësimit të masës së sigurisë për Orion Balin, i arrestuar në 4 korrik të këtij viti duke transportuar klandestinë.

Vijon…

/faxweb