Vizioni i Pasdites në Vizion Plus ka bërë një eksperiment social për dhunën në publik dhe reagimet e qytetarëve.

 

 

 

Eksperimenti u zhvillua në një nga zonat më të populluara të Tiranës.

 

 

 

Vajza ‘u dhunua’ fillimisht, verbalisht e më pas fizikisht dhe reagimi i qytetarëve ishte thjesht moskokçarje e shikime të vrazhda.

 

 

 

Edhe pse skenat e konfliktit ishin të qarta, qytetarë të moshave e gjinive të ndryshme, ishin fare të painteresuar për të ndërhyrë apo për të ndihmuar vajzën e dhunuar.

 

 

 

Në sy bie edhe një efektiv policie i cili kalon fare pranë të rinjëve që po konfliktoheshin dhe nuk ka reaguar duke vijuar rrugën e tij pa u shqetësuar.