Sali Berisha:

Së pari një përshëndetje të përzemërt të gjithë delegateve dhe delegatëve, të ftuarve në këtë sallë, mbi 40 mijë anëtarëve që morën pjesë në këtë proces, zgjedhësve dhe Partisë Demokratike. Kjo është një ditë e një rëndësie të madhe, në komstituimin e forumeve të saj si një opozitë e vërtetë shqiptare.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb